Antena 3 CNN Politică Bogdan Chirieac, predicție pentru alegerile europarlamentare: Nu mai are forță!

Bogdan Chirieac, predicție pentru alegerile europarlamentare: Nu mai are forță!

Bogdan Chirieac, predicție pentru alegerile europarlamentare: Nu mai are forță!
08 Mar 2019   •   16:20

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informațiile potrivit cărora fostul președinte Traian Băsescu ar deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Întrebat dacă mai are forță Traian Băsescu pentru a duce PMP în Parlamentul European, având în vedere declarațiile fostului președinte, potrivit cărora aflarea acestuia în fruntea listei pentru europarlamentare ar ajuta partidul să obțină un scor electoral mult mai bun și să treacă pragul de 5%, analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că foarte greu ar atinge PMP pragul de 5%.

''O să vedem cu toții. Forță mare nu mai are Traian Băsescu. La alegerile parlamentare din 2016, dânsul, cap de listă la București, abia-abia cu voturile din Republica Moldova, a făcut PMP 5% pentru a intra în Parlament. Mare, mare greutate. Ținând seama de ce se întâmplă acum în România, auzind mai multă lume care ne spune: Era mai bine pe vremea lui Băsescu pentru că măcar îi ținea în mână, lumea referindu-se la statul subteran, Băsescu poate fi o forță, dar e greu. Limita de 5% este greu de atins pentru PMP-ul lui Traian Băsescu'', a spus Bogdan Chirieac.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close