Antena 3 Politică Bogdan Ivan Gruia (PSD): Principiul PNL este clar. Crește puterea de cumpărare, cresc și prețurile

Bogdan Ivan Gruia (PSD): Principiul PNL este clar. Crește puterea de cumpărare, cresc și prețurile

de Claudia Popovici    |    09 Iun 2021   •   23:04
Bogdan Ivan Gruia (PSD): Principiul PNL este clar. Crește puterea de cumpărare, cresc și prețurile
Sursa foto: Facebook Bogdan Ivan Gruia

Deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia îi critică pe reprezentanții PNL pentru că vorbesc despre creșterea puterii de cumpărare a românilor în condițiile în care prețurile au crescut foarte mult.

Bogdan Ivan Gruia vorbește despre prețurile la carburanți care s-au majorat deși reprezentații PNL susțin că a crescut puterea de cumpărare.

„Domnule deputat Robert Sighiartău, românii vă mulțumesc pentru faptul că ați eliminat accizele la carburanți. Astfel, de la 4,6-4,7 lei litrul de combustibil în timpul guvernării "ciumei roșii” s-a ajuns la 6,00 lei în timpul sănătoasei guvernări galbene.

Încrederea românilor în vorbele dumneavoastră este nestrămutată, iar prețurile nu vor sări în aer deoarece avem “asigurarea” dată de colegul dvs. de partid, prim-ministru, că “puterea de cumpărare a românilor a crescut".

Principiul PNL este clar: crește puterea de cumpărare, cresc și prețurile”, a scris Gruia pe pagina de Facebook a PSD. Deputatul PSD mai spune că în iulie vor fi scumpiri la utilități.

„Nu-i mai puțin adevărat faptul că, atât dumneavoastră cât și colegii cu galben pe piept, militați și pentru aducerea oamenilor la sapă de lemn, pentru ca mai apoi să dezvoltați România. Este ca în bancurile cu proști domnule deputat! Nu ați mințit nici dvs., nici PNL, nici coaliția de guvernare.

N-aveți nicio vină. Românii sunt vinovați că v-au crezut, nu-i așa? De la 1 iulie se preconizează creșterea prețului la energie electrică și gaze”, a precizat deputatul Bogdan Ivan Gruia pe pagina sa de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close