Antena 3 CNN Politică Bombă în cazul autodenunțului lui Ghiță împotriva lui Kovesi

Bombă în cazul autodenunțului lui Ghiță împotriva lui Kovesi

Bombă în cazul autodenunțului lui Ghiță împotriva lui Kovesi
05 Oct 2016   •   16:53

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marți, la Parchetul General, indicativul avionului folosit pentru a obține semnăturile necesare lui Kovesi. Cea mai nouă probă depusă astăzi la parchet vine să întărească autodenunțul său, în care susţine că a participat, alături de alţi demnitari ai statului român, la măsluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi.

Ghiță ar fi declarat că a fost însoțit la Cluj de ministrul Delegat pentru Învățământul Superior, Mihnea Costoiu, pentru a-l convinge pe profesorul Gheorghiță Mateuț să-i dea girul Laurei Codruța Kovesi.

Această informație a fost infirmată miercuri, în emisiunea 100 de minute.

Adina Anghelescu a explicat, într-o intervenție telefoncă în emisiunea realizată de Alessandra Stoicescu, după ce a stat de vorbă cu profesorul Gheorghiță Mateuț, că acesta nu s-a întâlnit niciodată cu Sebastian Ghiță.

“În urmă cu jumătate de oră, am stat de vorbă cu domnul Mateuț și l-am întrebat strict cu referire la ce a reieșit din autodenunțul lui Sebastian Ghiță. Domnul Mateuț mi-a spus: “nici vorbă de adevăr să mă fi întâlnit la Cluj. Vă spun categoric că nu l-am cunoscut pe acest domn, l-am văzut doar la Ploiești, l-am văzut doar la proces, la Ploiești, unde eu îl apăr pe procurorul Liviu Tudose”.

 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close