Antena 3 CNN Politică BPN al PDL propune excluderea din partid a fostului preşedinte ANOFM Silviu Bian

BPN al PDL propune excluderea din partid a fostului preşedinte ANOFM Silviu Bian

BPN al PDL propune excluderea din partid a fostului preşedinte ANOFM Silviu Bian
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Oct 2011   •   13:47

BPN al PDL propune excluderea din partid a fostului preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă Silviu Bian, potrivit unor surse participante la şedinţă, citate de Mediafax. Decizia în acest sens a fost luată luni de BPN.
   
Mai mulţi lideri ai PDL au apreciat, îniantea şedinţei BPN, că Bian ar trebui exclus din PDL.
   
Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat că vicepreşedintele PDL Alba Silviu Bian ar trebui exclus din partid.

"Este o mare fustrare la nivelul oamenilor din PDL care chiar muncesc pentru partidul ăsta, îşi fac treaba corect şi au de suferit din cauza unor colegi precum domnul Bian", a spus Udrea.
   
Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, luni, că, potrivit Statutului PDL, vicepreşedintele PDL Alba Silviu Bian este considerat suspendat automat din partid.
   
Premierul Emil Boc l-a demis pe Silviu Bian din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
   
Secretarul de stat Silviu Bian, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, Tribunalul Bucureşti admiţând, duminică, propunerea procurorilor anticorupţie, care îl acuză pe demnitar de luare de mită.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close