Antena 3 CNN Politică Bugetul Justiţiei, aprobat de comisii. Predoiu speră să primească sume mai mari la următoarea rectificare

Bugetul Justiţiei, aprobat de comisii. Predoiu speră să primească sume mai mari la următoarea rectificare

Bugetul Justiţiei, aprobat de comisii. Predoiu speră să primească sume mai mari la următoarea rectificare
06 Ian 2010   •   13:43

Bugetul Justiţiei a fost aprobat de comisiile de specialitate. Unul de avarie, aşa cum susţine ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu. Ministrul a declarat că până la sfârşitul anului trebuie ocupate posturile blocate anul trecut de Executiv pentru ca sistemul să poată funcţiona în condiţii de normalitate.

Bugetul Ministerului Justiţiei aprobat de Comisiile parlamentare de specialitate este de 2,4 miliarde de lei. Cătălin Predoiu speră însă că va primi sume mai mari la următoarea rectificare bugetară.

Reprezentanţii Curţii Supreme, ai Curţii Constituţionale şi CSM au cerut finanţare pentru pregătirea sistemului pentru implementarea noilor coduri, dar şi pentru formarea resurselor umane.

Reprezentanţii Ministerului Finanţelor au dat asigurări că au fost prevăzute în Buget fondurile necesare punerii în executare a hotărârilor judecătoreşti emise anul trecut. De asemena sunt prevăzuţi bani pentru plata sporurilor de risc şi de confidenţialitate.

Antena 3

×
Subiecte în articol: buget justitie aviz comisii Catalin Predoiu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close