Antena 3 CNN Politică Bush va avea o întrevedere cu Băsescu, la Neptun

Bush va avea o întrevedere cu Băsescu, la Neptun

Bush va avea o întrevedere cu Băsescu, la Neptun
14 Mar 2008   •   17:01

George Bush va avea o întâlnire de discuţii cu Traian Băsescu, la Neptun. Informaţia a fost făcută publică de Administraţia prezidenţială, care a anunţat într-un comunicat de presă că liderul de la Casa Albă va avea consultări cu preşedintele român, în contextul desfăşurării summitului NATO de la Bucureşti. Vizita lui Bush în România va începe pe 1 aprilie, urmând ca pe 4 aprilie preşedintele american să părăsească ţara noastră. Liderul de la Casa Albă va fi însoţit de prima-doamnă, Laura Bush.

La finalul întâlnirii de la Neptun, cei doi şefi de stat vor susţine o conferinţă de presă comună. Potrivit comunicatului remis de preşedinţie, agenda discuţiilor va cuprinde subiecte prioritare ale parteneriatului strategic româno-american, precum şi teme de actualitate internaţională.

Înaintea acestui anunţ, în presă circulau informaţii potrivit cărora la Neptun ar urma să aibă loc o întâlnire George Bush şi Vladimir Putin. O eventuală discuţie între liderii celor două mari puteri, separată de summitul NATO, a rămas însă neconfirmată până la această oră.

COMUNICATUL DE PRESĂ AL PREŞEDINŢIEI (pdf)

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close