Antena 3 CNN Politică Atac dur la adresa PSD: „E cea mai mare ţeapă pe care PSD o dă României după 1990”

Atac dur la adresa PSD: „E cea mai mare ţeapă pe care PSD o dă României după 1990”

Atac dur la adresa PSD: „E cea mai mare ţeapă pe care PSD o dă României după 1990”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    16 Mar 2017   •   19:11

Secretarul general interimar al PNL Cristian Buşoi susţine că cea mai mare parte a celor 30 miliarde de lei pe care Guvernul Grindeanu îi alocă autorităţilor locale vor reveni aleşilor social-democraţi, având în vedere că termenul de depunere a acestor proiecte se încheie fix în 2 zile iar criteriile sunt necunoscute.

„În cel mai crunt dispreţ public, în ciuda protestelor celor din Opoziţie, în ciuda semnelor de întrebare ridicate nu doar de presă, ci şi de foarte mulţi analişti economici, Guvernul PSD alocă autorităţilor locale 30 miliarde de lei pe criterii necunoscute, în condiţiile în care termenele de depunere a acestor proiecte se încheie fix în 2 zile - mâine, 17 martie, doar astăzi şi mâine se mai pot depune proiecte. (...) Aşa-zisa depunere de proiecte, fără să fi fost făcute public nici priorităţile, nici criteriile, nici termenele de evaluare, ne duce cu gândul că cele 30 de miliarde de lei vor fi împărţite pe criterii politice, adică cea mai mare parte vor reveni aleşilor PSD”, a afirmat, joi, la o conferinţă de presă, Cristian Buşoi.

Cristian Buşoi consideră că decizia Guvernului de a împărţi 30 miliarde pe credite de angajament este o „mare ţeapă” pe care PSD o dă bugetului după 1990, fiind un nou "Bancorex".

„Ideea cu cele 30 de miliarde de lei contractate de Guvern pe credite de angajament şi împărţite de fapt de domnul Dragnea cu mânuţa doamnei ministru Shhaideh este cea mai mare ţeapă pe care PSD o dă bugetului României şi României după 1990, un Bancorex în toată regula, care este dat la liber aleşilor şi băieţilor deştepţi din PSD”, a mai declarat Buşoi.

Liderul PNL este de părere că Guvernul este obligat să facă acest proces transparent şi să acorde condiţii egale pentru toată lumea, pentru a evita suspiciunea că alocarea acestor bani este un „matrapazlâc” al PSD.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close