Antena 3 CNN Politică Camera Deputaţilor a adoptat cererea de ARESTARE PREVENTIVĂ a deputatului Ioan Adam

Camera Deputaţilor a adoptat cererea de ARESTARE PREVENTIVĂ a deputatului Ioan Adam

Camera Deputaţilor a adoptat cererea de ARESTARE PREVENTIVĂ a deputatului Ioan Adam
de O.P.    |    18 Noi 2014   •   18:57
UPDATE 18.57-  Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 248 voturi "pentru" şi  63 voturi "împotrivă" cererea ministrului Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ioan Adam.

Parchetul a solicitat încuviinţarea arestării preventive a lui Ioan Adam şi Viorel Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor. Între timp, Hrebenciuc a fost arestat preventiv, după ce a demisionat din Parlament.
   
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, marţi, să propună plenului aprobarea solicitării Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ioan Adam. Comisia a luat această decizie cu 15 voturi "pentru", 5 "împotrivă" şi 3 abţineri.
   
Deputatul PSD Ioan Adam nu a dorit să comenteze decizia Comisiei, arătând: "Nu vreau să discut până nu se încheie procedura".

UPDATE 15.00
- Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, marţi, să propună plenului aprobarea solicitării Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ioan Adam.
   
Comisia a luat această decizie cu 15 voturi "pentru", 5 "împotrivă" şi 3 abţineri.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Deputaţii decid astăzi soarta celor trei colegi Ion Diniţă, Ioan Adam şi Mircea Roşca. Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis ca plenul să ia în dezbatere cererile DNA pentru încuviinţarea arestării preventive a celor trei deputaţi.

Deputatul PSD Ioan Adam este acuzat de abuz în serviciu, constituirea unui grup infracţional organizat şi cumpărare de influenţă în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Mircea Roşca, deputat PNL, este acuzat de trafic de influenţă, iar Ion Diniţă, deputat PC, acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, în dosarul lui Aristotel Căncescu.

×
Subiecte în articol: Camera Deputatilor
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close