Antena 3 CNN Politică Camera Deputaţilor cheltuieşte cinci milioane lei pe bilete de avion

Camera Deputaţilor cheltuieşte cinci milioane lei pe bilete de avion

Camera Deputaţilor cheltuieşte cinci milioane lei pe bilete de avion
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Dec 2012   •   14:38

Deputaţii au de gând să se plimbe foarte mult în următorii doi ani. Camera Deputaţilor organizează o licitaţie pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional pentru o sumă impresionantă.

Conducerea Camerei Deputaţilor vrea să cumpere prin licitaţie deschisă bilete de avion pentru parlamentari în valoare de 5.000.000 lei. Practic, este vorba de călătoriile interne şi internaţionale ale deputaţilor din următorii doi ani.

Din această sumă se vor cumpăra maximum 1.200 de bilete, mai scrie în anunţul postat pe site-ul e-achiziţii.ro. Potrivit caietului de sarcini, aleşii nu vor călători cu zboruri de tip low cost, iar câştigătorul licitaţiei va trebui să poată asigura şi transportul deputaţilor la clasa VIP sau charter. 

Ofertele se vor depune până pe 1 februarie 2013, iar câştigătorul va fi desemnat pe 4 februarie. Licitaţia va fi câştigată de cel care vine cu preţul cel mai scăzut. Contractul va fi încheiat cu minimum trei operatori economici.

Premierul Victor Ponta a anunţat că bugetul Camerei Deputaţilor nu va fi majorat în 2013, în ciuda faptului că numărul aleşilor a crescut cu 78.




×
Subiecte în articol: Camera Deputatilor bilete de avion
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close