x close

Campanie electorală cu scântei. Luminiţa Anghel vs. Elena Udrea în parcul Moghioroş din Capitală

08 Noi 2008   •   18:48
Campanie electorală cu scântei. Luminiţa Anghel vs. Elena Udrea în parcul Moghioroş din Capitală

Întâlnire electorală cu scântei sâmbătă în parcul Mogioroş din capitală. Susţinătorii a două candidate, Elena Udrea (PDL) şi Luminiţa Anghel (PSD), s-au contrat pe ora la care fiecare echipă de campanie ar fi trebuit să-şi organizeze evenimentele electorale. Democrat liberalii s-au plâns chiar la Biroul Electoral Municipal că ar fi fost agresaţi. BEM a anunţat deja că a trimis plângerea la poliţie.
Scandalul a început sâmbătă dimineaţă, când reprezentanţii PSD din sectorul 6 au întâmpinat probleme în Parcul Moghiroş, unde urmau să desfăşoare o acţiune electorală. ?Se pare că doamna Elena Udrea mă consideră cu adevărat periculoasă, din moment ce azi-noapte (vineri seară n.r.), la ora 02.00 a dat telefon la Primăria Sectorului 6, de fapt personal domnului primar Poteraş, şi a cerut interzicerea cu desăvârşire a oricărei acţiuni PSD în parcul Moghioroş astăzi?, a declarat Luminiţa Anghel.
Ea susţine că l-a sunat personal pe primarul sectorului 6 pentru a lămuri situaţia, însă răspunsul primit a fost unul vehement: ?Eu fac legea?. Candidatul aliaţei PSD-PC, în colegiul 25, Luminiţa Anghel, are şi un mesaj pentru rivala sa de campanie: ?Sunt o candidată de care trebuie să se teamă, începând de astăzi?.
Candidatul PD-L la acelaşi colegiu, Elena Udrea, nu a vrut să comenteze acuzaţiile aduse. Partidul Democrat - Liberal Sector 6, a ţinut să precizeze, prin intremediul unui comunicat de presă că echipa de campanie Elenei Udrea şi-a desfăşurat acţiunea într-un mod paşnic şi nimeni din personalul său nu a fost implicat în vreo altercaţie. Totodată, se mai arată în comunicat, că la finalul acţiunii, echipa candidatei PD-L a părăsit locul acţiunii pentru a putea permite echipei PSD să amplaseze scena necesară desfăşurării evenimentului programat în aceeaşi zi, dar care era autorizat să înceapă de la ora 18:00.

Antena 3

Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea Luminita Anghel campanie electorala
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati