Antena 3 CNN Politică Campanie electorală cu scântei. Luminiţa Anghel vs. Elena Udrea în parcul Moghioroş din Capitală

Campanie electorală cu scântei. Luminiţa Anghel vs. Elena Udrea în parcul Moghioroş din Capitală

Campanie electorală cu scântei. Luminiţa Anghel vs. Elena Udrea în parcul Moghioroş din Capitală
08 Noi 2008   •   18:48

Întâlnire electorală cu scântei sâmbătă în parcul Mogioroş din capitală. Susţinătorii a două candidate, Elena Udrea (PDL) şi Luminiţa Anghel (PSD), s-au contrat pe ora la care fiecare echipă de campanie ar fi trebuit să-şi organizeze evenimentele electorale. Democrat liberalii s-au plâns chiar la Biroul Electoral Municipal că ar fi fost agresaţi. BEM a anunţat deja că a trimis plângerea la poliţie.
Scandalul a început sâmbătă dimineaţă, când reprezentanţii PSD din sectorul 6 au întâmpinat probleme în Parcul Moghiroş, unde urmau să desfăşoare o acţiune electorală. ?Se pare că doamna Elena Udrea mă consideră cu adevărat periculoasă, din moment ce azi-noapte (vineri seară n.r.), la ora 02.00 a dat telefon la Primăria Sectorului 6, de fapt personal domnului primar Poteraş, şi a cerut interzicerea cu desăvârşire a oricărei acţiuni PSD în parcul Moghioroş astăzi?, a declarat Luminiţa Anghel.
Ea susţine că l-a sunat personal pe primarul sectorului 6 pentru a lămuri situaţia, însă răspunsul primit a fost unul vehement: ?Eu fac legea?. Candidatul aliaţei PSD-PC, în colegiul 25, Luminiţa Anghel, are şi un mesaj pentru rivala sa de campanie: ?Sunt o candidată de care trebuie să se teamă, începând de astăzi?.
Candidatul PD-L la acelaşi colegiu, Elena Udrea, nu a vrut să comenteze acuzaţiile aduse. Partidul Democrat - Liberal Sector 6, a ţinut să precizeze, prin intremediul unui comunicat de presă că echipa de campanie Elenei Udrea şi-a desfăşurat acţiunea într-un mod paşnic şi nimeni din personalul său nu a fost implicat în vreo altercaţie. Totodată, se mai arată în comunicat, că la finalul acţiunii, echipa candidatei PD-L a părăsit locul acţiunii pentru a putea permite echipei PSD să amplaseze scena necesară desfăşurării evenimentului programat în aceeaşi zi, dar care era autorizat să înceapă de la ora 18:00.

Antena 3

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close