Antena 3 CNN Politică Liberalul cu 3 mandate PSD, luat sub aripă de Ludovic Orban. A intervenit la tribuna plenului 3 minute pe an

Liberalul cu 3 mandate PSD, luat sub aripă de Ludovic Orban. A intervenit la tribuna plenului 3 minute pe an

Liberalul Mihăiță Găină, luat sub aripă de Ludovic Orban, se poate lauda cu TREI mandate de parlamentar PSD. Acesta a trecut apoi în tabăra liberalilor, dar nu înainte de a contribui la răsturnarea Guvernului Dăncilă, gest pentru care a fost răsplătit de cu un loc eligibil pe listele PNL pentru scrutinul de pe 6 decembrie.

Liberalul cu 3 mandate PSD, luat sub aripă de Ludovic Orban. A intervenit la tribuna plenului 3 minute pe an
Sursa foto: infoialomita.ro
de Narcis Popescu    |    02 Noi 2020   •   11:40

Fostul parlamentar PSD Mihăiță Găînă, actualmente membru PNL, a avut în ultimii 4 ani, o medie a intervenţiilor la tribuna plenului de 3 minute pe an, așa cum reiese din materialul Politikix prezentat luni dimineață la Antena 3, de Narcis Popescu.

"Unul dintre aleșii cu experiență care candidează pentru al 4-lea mandat la scrutinul din 6 Decembrie, a început actuală legislatura pe listele PSD. După 2 ani de lupta cu opoziția liberă, acesta a trecut chiar în curtea PNL-ului

A vorbit un timp total la tribună plenului de 14 minute și 6 secunde, în 4 ani de mandat

Mihăiță Găină este pe locul 2 pe lista PNL Ialomița pentru Camera Deputaților și are o medie a interventiil la tribună plenului de numai 3 minute pe an

Acesta se recomandă că fiind inițiator în 44 de inițiative legislative, deși este doar co-semnatar în cazul unora dintre acestea.

Mihăiță Găină este unul dintre cei 3 membri PSD care au votat răsturnarea Guvernului Dăncilă și au trimis PSD în opoziție:

"Și pentru că mai vrea un mandat, Mihăiță Găină și-a aranjat ploile, pentru a obține un nou fotoliu în Parlament, din ziua în care a votat moțiunea. De fapt asta a și fost răsplată primită de la Ludovic Orban, care i-a garantat că va primi un loc eligibil pentru Camera Deputaților pe listele PNL Ialomița. Chiar dacă asta a însemnat sacrificarea lui Dinel Gheorghe, unul din PNLiștii care au dus greul pentru liberali în această legislatură.", arată Narcis Popescu la Politikix. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PNL mihaita gaina
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close