Antena 3 CNN Politică Candidatura lui Remus Cernea pentru un loc de deputat în Colegiul 19, respinsă de Biroul Electoral

Candidatura lui Remus Cernea pentru un loc de deputat în Colegiul 19, respinsă de Biroul Electoral

Candidatura lui Remus Cernea pentru un loc de deputat în Colegiul 19, respinsă de Biroul Electoral
Sursa foto: cernea
06 Apr 2010   •   13:14

Biroul Electoral de Circumscripţie al municipiului Bucureşti a respins marţi cadnidatura depusă de Remus Cernea pentru un loc de deputat în Colegiul 19. Motivul este că, potrivit legii în vigoare, candidaturile independente nu pot fi admise la alegerile parţiele, la fel cum nu sunt acceptate nici candidaturile din partea unor reprezentanţi ai partidelor neparlamentare. Mai mult, potrivit Mediafax, Cernea nu a depus, odată cu candidatura sa şi lista cu susţinători sau dovada constituirii unui depozit de 3000 de lei, prevăzut de lege.

După ce a fost declarat candidatul la preşedinţie cu cea mai mare vizibilitate pe internet, Remus Cernea vrea să candideze pentru un loc de deputat, în Colegiul 19.

Cernea şi-a depus, luni seară, candidatura pentru alegerile parlamentare parţiale la Biroul Electoral de Circumscripţie din Capitală. Cernea doreşte să candideze pentru un loc în Camera Deputaţilor în alegerile care vor avea loc în data de 25 aprilie din partea Partidului Verde.

Biroul Electoral se va pronunţa marţi în privinţa cererii de înscriere a candidaturii. Termenul pentru înscrierea candidaturilor pentru aceste alegeri parţiale a expirat, potrivit programului calendaristic stabilit de guvern, luni seară la ora 24.00. La acest scrutin mai candidează Liliana Mincă din partea Alianţei PSD-PC şi Teo Trandafir din partea PDL.

Antena 3

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close