Antena 3 CNN Politică Care sunt noile priorităţi ale PSD, anunţate de noul şef interimar Liviu Dragnea

Care sunt noile priorităţi ale PSD, anunţate de noul şef interimar Liviu Dragnea

Care sunt noile priorităţi ale PSD, anunţate de noul şef interimar Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    22 Iul 2015   •   19:34

Noul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, după ce a primit votul de încredere al colegilor în CExN, că obiectivele partidului sunt acum de a face o echipă putenică şi care să pregătească un plan de acţiuni, un program politic pe termen lung şi, nu în ultimul rând, sprijinirea lui Victor Ponta ca premier.

 
"S-a finalizat votul în CExN (Comitetul Executiv Naţional - n.r.), colegii mei mi-au acordat un vot de încredere pentru a putea forma o echipă bună, unită, largă, care să pregătească, într-un termen foarte scurt, un plan concret de acțiuni atât în teritoriu, cât și în Parlament. De asemenea, trebuie să facem un program politic pe termen lung, care să ajute la dezvoltarea României în continuare", a spus Liviu Dragnea, miercuri, după ce a ieşit de la ședința PSD.
 
În ce o priveşte pe cea care a fost contracandidata sa, Dragnea a spus că Rovana Plumb va rămâne în continuare în continuare din echipa de conducere a partidului.
 
Cât despre partid, PSD va ramâne unit şi va trece peste toate crizele, a spus noul şef interimar.
 
"Una din principalele concluzii ale CExN de azi este că PSD este un partid unit, care poate trece și peste crize mai mici sau mai mari, este și motivul principal pentru care sunt aici alături de Rovana. Chiar dacă fiecare dintre noi, având acest drept, am cerut votul de încredere al colegilor, Rovana rămâne președinta Consiliului Național, un om politic cu anvergură serioasă, un ministru foarte bun, un om politic care mai are foarte multe de spus în politică și cu care sunt convins că pot colabora foarte bine", a susținut Dragnea.

În ce o priveşte pe Plumb, Dragnea a subliniat că ministrul va avea sprijinul colegilor săi din PSD și din conducerea departamentelor partidului, pentru a putea să facă un set de politici "care să ajute actul de guvernare".

Coordonatorul politic al PSD a vorbit, miercuri, şi despre rolul important pe care îl dețin în partid Robert Negoiță, Marian Oprișan.
 
"Avem doi oameni în CExN, chiar în Biroul Permanent Național, vicepreședinți care conduc două structuri asociative în administrații locale foarte importante — Asociația Municipiilor, condusă de domnul primar Robert Negoiță, și Uniunea Consiliilor Județene, condusă de domnul Marian Oprișan. Rolul lor important este ca împreună cu primarii și președinții PSD de consilii județene să înceapă un program de acțiuni concrete pentru a îmbunătăți legislația aferentă domeniului respectiv și pentru a ajuta în pregătirea pentru campania electorală", a punctat Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea rovana plumb
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close