Antena 3 CNN Politică Lider PNL, acuzat de furt de energie! PSD: ”Cercetare penală!”

Lider PNL, acuzat de furt de energie! PSD: ”Cercetare penală!”

Este scandal între PSD și PNL. Social democrații cer liberalilor să explice cum a fost posibil ca un reprezentant al lor, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, să fie acuzat pentru furt de energie.

Lider PNL, acuzat de furt de energie! PSD: ”Cercetare penală!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    04 Oct 2022   •   15:31

”Poate afecta serios credibilitatea coaliției”, spune Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD. 

Cătălin Boboc este cel care s-ar fi branșat ilegal la curent. 

”În legătură cu cercetarea penală pentru furt de energie demarată împotriva liberalului Cătălin Boboc, așteptăm ca PNL să își clarifice cât mai repede poziția în această chestiune.

În contextul crizei energetice, în care cetățenii mizează pe măsuri de protecție din partea Guvernului, un astfel de caz poate afecta serios credibilitatea Coaliției, din care face parte și PSD.

Ne așteptăm, așadar, ca până când autoritățile vor ajunge la o concluzie în acest dosar, cei din PNL să se delimiteze de suspiciunile care planează asupra colegului lor de partid”, scrie Radu Oprea pe o rețea socială.

Cătălin Boboc: ”Nu este vorba de niciun furt!”

”Vreau să fac o precizare cu privire la presupuse acuzații care mi se aduc astăzi, în presă, cel mai probabil pe seama unei rivalități politice. Acuzațiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!

Menționez că la imobilul de pe strada menționată, la care locuiește mama mea, am documente care pot dovedi asta și pe care le și atașez. Mai exact, iată avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică!”, scrie Cătălin Boboc pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Radu Oprea Cătălin Boboc PNL
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close