Antena 3 CNN Politică Cătălin Drulă (USR): "Dacă se va ajunge la suspendarea lui Iohannis, va trece. Românii sunt furioşi"

Cătălin Drulă (USR): "Dacă se va ajunge la suspendarea lui Iohannis, va trece. Românii sunt furioşi"

Cătălin Drulă, fost ministru USR al Transporturilor, este de părere că dacă se va ajunge la un referendum, preşedintele Klaus Iohannis ar fi demis.

Cătălin Drulă (USR): "Dacă se va ajunge la suspendarea lui Iohannis, va trece. Românii sunt furioşi"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2022   •   20:50

Fostul demnitar spune că, de data aceasta, valul popular l-ar suspenda pe şeful statului de la Cotroceni, dacă ar fi cazul unui referendum.

"A distorsionat grav jocul politic în România un personaj, şi anume Klaus Iohannis, care şi-a încheiat cariera la nivel înalt în politică. 

Şi-a construit-o pe fraudă, ne-a promis că ne scapă de PSD, a venit cu mesaj anti-PSD, a câştigat popularitate în felul ăsta, a girat nişte oameni care erau PSD dar nu pe roşu, pe galben, şi de la înălţimea credibilităţii sale… nu mai are acum credibilitate, este prăbuşit în saondaje. 

Eu sper să discutăm cât de curând la modul trecut", a declarat Cătălin Drulă la Profit TV.

"Dacă se va ajunge la suspendare şi va fi acel vot, eu cred că ar trece referendumul. Românii sunt foarte furioşi că au fost înşelaţi, noi toţi am fost înşelaţi", a subliniat Drulă.

Declaraţia lui Drulă a fost comentată duminică, la o Ediţie specială, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă demitere Klaus Iohannis
Parteneri
Cutremurător! Previziuni pentru 2023, de la 'călătorul în timp'
x close