Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan (PSD), atac la Oprescu: A candidat, l-am susţinut, să-şi asume responsabilitatea

Cătălin Ivan (PSD), atac la Oprescu: A candidat, l-am susţinut, să-şi asume responsabilitatea

Cătălin Ivan (PSD), atac la Oprescu: A candidat, l-am susţinut, să-şi asume responsabilitatea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Sep 2013   •   23:18

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan i-a atras atenţia primarului general Sorin Oprescu că trebuie să-şi asume responsabilitatea, având în vedere că social-democraţii l-au susţinut şi, totodată, condamnă modul în care anumiţi politicieni "se lipesc" de tragedia familiei copilului ucis de maidanezi, ca să-şi facă ei imagine.

 
"În pixul lui Oprescu stă decizia, a candidat, l-am susţinut, trebuie să-şi asume decizia şi responsabilitatea", a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
"Mi se pare grotesc modul în care anumiţi politicieni s-au lipit de tragedia lui  Ionuţ (copilul omorât de câinii vagabonzi - n.r.), ca să câştige capital electoral", a continuat Cătălin Ivan.
 
Ivan a exemplificat declaraţia sa prin modelele Sorin Oprescu şi Traian Băsescu.
 
"Nu cred în lacrimile unor dintre politicieni. Să faci conferinţă de presă şi să plângi mi se pare incalificabil (primarul general Sorin Oprescu - n.r.), să-ţi iei nepoata din spital (preşedintele Traian Băsescu - n.r.) şi să spui că te gândesti la Ionuţ mi se pare cumplit şi condamnabil, mai ales că vorbesc de oameni cu putere de decizie", a explicat Cătălin Ivan. 

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut un apel la Guvern, marţi, să emită o OUG prin care să stabilească "un termen scurt sau rezonabil" în care persoanele care doresc să adopte câinii maidanezi, iar animalele neadoptate în acest termen să fie eutanasiate.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea câinilor vagabonzi şi va face, legat de această problemă, "exact ceea ce vrea populaţia".


 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close