Antena 3 CNN Politică Cătălin Moroșanu, surpriză de proporții. Unde va candida sportivul

Cătălin Moroșanu, surpriză de proporții. Unde va candida sportivul

Cătălin Moroșanu nu este doar un sportiv amibițios, cu numeroase victorii în sportul care l-a consacrat, K1. În ultimii ani, sportivul a început să-și folosească ambiția și în politică. „Moartea din Carpați” a luat decizia de a candida pentru o funcție foarte importantă într-unul din județele României.

Cătălin Moroșanu, surpriză de proporții. Unde va candida sportivul
Sursa foto: Facebook
de Dan Gabor    |    07 Aug 2020   •   20:00

Cătălin Moroșanu a luptat ani de zile în ring și a ajuns unul dintre cei mai apreciați luptători de K1. Dar a simțit mereu că popularitatea pe care a câștigat-o ar putea să-i dea ocazia să schimbe unele lucruri pe care le considera nepotrivite în țara sa. A ajuns consilier județean la Iași din partea PNL, a candidat și la europarlamentare și a făcut tot ce a putut ca să fie aproape de ieșenii săi. Acum însă sportivul a decis să candideze la șefia Consiliului Județean Galați.

Cătălin Moroșanu candidează pentru CJ Galați

Anunțul a fost făcut de senatorul George Stângă, cu care luptătorul are o relație de prietenie.

„Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noști, o educație sportivă care trebuie implementată la nivel județean. E foarte important să explicăm părinților că fie copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă știe ce înseamnă concurența, înfrângerea, victoria și uite așa reușim să creștem o națiune puternică și competitivă de la vârstă fragedă”, a declarat Cătălin Moroșanu, care va deschide lista candidaților din partea PNL pentru postul de la Consiliul Județean Galați.

×
Subiecte în articol: Catalin Morosanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close