Antena 3 CNN Politică Ce au făcut aseară, după lăsarea întunericului, NOII membri din PNL, alături de preşedintele ales: "Vă mulţumesc"

Ce au făcut aseară, după lăsarea întunericului, NOII membri din PNL, alături de preşedintele ales: "Vă mulţumesc"

Ce au făcut aseară, după lăsarea întunericului, NOII membri din PNL, alături de preşedintele ales: "Vă mulţumesc"
de O.P.    |    28 Noi 2014   •   06:05

Preşedintele ales Klaus Iohannis s-a întâlnit la Sibiu cu colegii din noul PNL.Întâlnirea a avut loc la un restaurant cu specific nemţesc, iar printre cei  aproximativ 100 de invitaţi au fost primari şi viceprimari din judeţ care l-au sprijinit în campania electorală. Întâlnirea a avut loc la numai o zi după petrecerea cu conducerea centrală pentru victoria de la prezidenţiale. 

Preşedintele ales a ajuns la restaurantul cu specific săsesc din centrul Sibiului în jurul orei 18, după ce au ajuns colegii săi din noul PNL. Klaus Iohannis a dorit să le mulţumească celor care l-au sprijinit în campania electorală.

Preşedintele ales a ţinut un discurs, s-a fotografiat cu invitaţii şi le-a oferit câte o carte din volumul său autobiografic Pas cu pas.

Întâlnirea a avut loc la doar o zi după petrecerea organizată în capitală cu ocazia succesului de la alegerile prezindenţiale din 16 noiembrie.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close