Antena 3 Politică O nouă răsturnare de situație în scandalul momentului. Anunțul Guvernului despre demisiile miniștrilor

O nouă răsturnare de situație în scandalul momentului. Anunțul Guvernului despre demisiile miniștrilor

22 Iun 2017   •   14:57
O nouă răsturnare de situație în scandalul momentului. Anunțul Guvernului despre demisiile miniștrilor
Sursa foto: Foto: Agerpres

Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că cererile de retragere a demisiilor făcute de o parte a miniștrilor sunt lipsite de obiect, demisiile lor fiind irevocabile.

”Au fost depuse 20 de cereri de retragere a demisiei, dar sunt lipsite de obiect” a spus Alina Petrescu, care a explicat că din punct de vedere legal, ”demisia devine irevocabilă din momentul în care s-a luat act de depunerea ei”.

Guvernul a fost demis, miercuri, în urma adoptării în Parlament a moţiunii de cenzură a PSD-ALDE "România nu poate fi confiscată. Apărăm democraţia şi votul românilor".

Anterior, pe 15 iunie, marea majoritate a miniștrilor Guvernului Grindeanu și-au depus demisiile, în încercarea de a forța plecarea premierului Sorin Grindeanu, iar apoi au decis să le retragă.

”Activitatea Guvernului continuă. În ministere se lucrează” a mai spus Alina Petrescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close