Antena 3 CNN Politică Cezar Ouatu s-a înscris în PSD

Cezar Ouatu s-a înscris în PSD

Cezar Ouatu s-a înscris în PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    07 Mai 2014   •   21:08

Cântăreţul Cezar Ouatu, cunoscut după participarea la Eurovision în 2013 drept Cezar "The Voice", s-a înscris, miercuri, în organizaţia PSD Ploieşti, spunând a luat decizia în mod "dezinteresat".

 
"Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme. Această decizie nu a fost peste noapte, nici dintr-un punct de vedere strategic, sau interesat, oportunist. Efectiv este un crez şi principiile şi spiritul social-democrat de egalitate, şanse, echitate, solidaritate m-au făcut să mă asociez şi să aduc un aport cultural, pentru că eu sunt muzician", a declarat Ouatu, potrivit Agerpres.
 
Acesta a arătat că decizia pe care a luat-o nu a fost una "pripită", şi a intrat în PSD "de bună voie şi nesilit de nimeni".
 
Întrebat dacă nu se teme că imaginea sa ar putea avea de suferit prin asocierea cu un partid, el a admis că acest lucru este posibil, arătând totuşi că trebuie să se facă o disociere între Cezar Ouatu artistul şi membrul de partid.
 
"Se poate. Depinde de integritatea fiecărui admirator al artistului Cezar Ouatu. Este important să existe o disociere între artistul Cezar Ouatu şi membrul de partid al PSD", a menţionat acesta.

×
Subiecte în articol: Cezar Ouatu PSD
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close