Antena 3 Politică Cezar Preda şi Gabriel Vlase, validaţi la şefiile comisiilor de control ale SRI şi SIE

Cezar Preda şi Gabriel Vlase, validaţi la şefiile comisiilor de control ale SRI şi SIE

11 Feb 2009   •   13:13
Cezar Preda şi Gabriel Vlase, validaţi la şefiile comisiilor de control ale SRI şi SIE
Sursa foto: Cezar Preda

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului au aprobat componenţele comisiilor pentru exercitarea controlului asupra activităţii SRI şi SIE. Cezar Preda a fost confirmat preşedintele comisiei pentru controlul SRI, în timp ce Gabriel Vlase a fost votat pentru şefia comisiei pentru controlul SIE.
În favoarea numirii lui Cezar Preda la şefia comisiei pentru controlul SRI au votat 408 parlamentari, el întrunind doar un vot "împotrivă". El va face echipă la această comisie, cu social-democratul Ioan Stan, votat în unanimitate pentru funcţia de vicepreşedinte, şi Verestoy Atilla, ales cu 408 voturi favorabile şi unul împotrivă pentru preluarea funcţiei de secretar.
Din comisia SRI mai fac parte deputatul PDL Ioan Bălan, Gabriel Mutu, senator PDL, Daniel Savu, senator PSD, Radu Moldovan, deputat PSD, Cristian David, senator PNL şi Ioan Ţintean, deputat PNL.
La comisia pentru controlul SIE, deputatul PSD Gabriel Vlase a obţinut 415 voturi "pentru" şi unul "împotrivă", pentru funcţia de preşedinte, senatorul PDL Vasile Nistor a devenit vicepreşedinte cu unanimitate de voturi, iar deputatul PNL Mihăiţă Calimente secretar cu 415 voturi favorabile şi un vot "împotrivă". În această comisie au mai fost validaţi deputatul PDL Ştefan Pirpiliu şi senatorul PSD Şerban Valeca.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close