Antena 3 CNN Politică Chiliman: Vor pleca câţiva deputaţi din PNL, dar decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!

Chiliman: Vor pleca câţiva deputaţi din PNL, dar decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!

Chiliman: Vor pleca câţiva deputaţi din PNL, dar decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!
Sursa foto: Andrei Chiliman
08 Mar 2010   •   11:16

Conducerea liberală se aşteaptă la dezertarea câtorva deputaţi din partid după Congresul din weekend, dar "decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!", a declarat liderul PNL Bucureşti, Andrei Chiliman. Până la această oră, singurul care şi-a anunţat demisia din acest partid a fost deputatul Ioan Timiş. Alţi parlamentari liberali sunt vehiculaţi ca posibili migratori spre PDL sau independenţi în următoarele zile: Gabriel Berca, Mircea Cazan, Mihai Banu, Florin Ţurcanu, Dan Morega, Vasile Mustăţea, Mihai Lupu şi Ioan Ţintean.
"Sunt câţiva deputaţi care probabil că au nişte datorii de diverse feluri către diverse persoane şi care o să plece. Dar decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se! Eu vă spun un lucru: faptul că oamenii ăştia nu pleacă acum e chiar rău pentru partid. Trebuie să plece, ca să curăţăm partidul de asemenea oameni", a declarat Andrei Chiliman pentru RFI România.
"Joi, când am avut Delegaţie Permanentă şi Consiliu Naţional m-am întâlnit cu Timiş (deputatul Ioan Timiş - n.r.), care vineri a plecat şi l-am întrebat pe Timiş: ŤE adevărat că pleci?ť. ŤNu e adevărat, nu plec, astea sunt minciuniť. A doua zi a plecat. Deci, oamenii ăştia aveau aranjamente făcute mai demult, să fim serioşi, ăştia nu pleacă din cauza Congresului. Eu vă spun, ducă-se, n-avem nevoie de ei!", a afirmat preşedintele PNL Bucureşti.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close