Antena 3 CNN Politică Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiineee este cel mai frumos "preşedinte"?! Prezentare NO COMMENT a lui Iohannis: "Femeile simt nevoia să vă atingă"

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiineee este cel mai frumos "preşedinte"?! Prezentare NO COMMENT a lui Iohannis: "Femeile simt nevoia să vă atingă"

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiineee este cel mai frumos "preşedinte"?! Prezentare NO COMMENT a lui Iohannis: "Femeile simt nevoia să vă atingă"
de O.P.    |    19 Sep 2014   •   06:56

Generalul" Klaus Iohannis a mai avut parte de o prezentare delirantă din partea liderilor Alianţei Creştin Liberale. De data asta, în faţă a ieşit Ioan Oltean care a spus despre Iohannis că este un bărbat frumos care are trecere la femei.  Ba mai mult, acestea simt nevoia să-l atingă când îl vad.

"Îndrazniti domnule presedinte. Indrazniti si cuceriti poporul acesta pentru ca are nevoie de un presedinte ca dumneavoastra. Uitati-l, este omul care are profilul de presedinte: inalt, frumos, destept si cinstit. Ce vreti mai mult de-atat?!

Va spun un lucru, fiti apropiat. Oamenii simt nevoia sa va vada. Femeile simt nevoia sa va atinga. Sunteti un barbat frumos, domnule presedinte. Radeti, domnule presedinte. Radeti, ca atunci cand radeti se deschide in fata dumneavoatra...luminati. Şi oamenii au nevoie de lumina dumneavoastra atunci cand zambiti. Uitati-va la doamne. Cuceriti-le ele dau viitorul presedinte al Romaniei", spune Ioan Oltean.


×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close