Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu îi ia apărarea lui Alexandru Rafila: Este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților!

Marcel Ciolacu îi ia apărarea lui Alexandru Rafila: Este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților!

Marcel Ciolacu îi ia apărarea lui Alexandru Rafila, după ce în spaţiul public au apărut acuzaţii defăimătoare legate de faptul că tatăl acestuia a fost membru al Securităţii. Liderul PSD susţine că o persoană publică trebuie evaluată prin prisma traseului său profesional şi nu raportat la greşelile părinţilor. Tocmai de aceea, nici Ludovic Orban, fiu de căpitan securist, nu trebuie evaluat decât prin prisma a ceea ce face în calitate de premier al României.  

Marcel Ciolacu îi ia apărarea lui Alexandru Rafila: Este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților!
de Dana Musceleanu    |    19 Oct 2020   •   15:30

“Cred cu tărie că orice persoană care candidează pentru o funcție în administrația publică a țării trebuie analizată prin prisma traseului său profesional, a integrității și a opiniilor sale politice sau de specialitate. 

Dar este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților! De aceea, nici nu m-ați auzit vreodată să-l acuz pe Ludovic Orban pentru ce a făcut tatăl său, căpitan la Securitate în anii '50. 

Ludovic Orban trebuie judecat pentru ce face el, astăzi, în calitate de premier al României! Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 
 
Liderul PSD a mai anunţat că îşi va susţine de fiecare dată colegii de partid “în faţa 
tuturor atacurilor josnice, în care se amestecă neadevăruri crunte despre familie și viața personală”. 

“Între politruci semidocți precum Orban, Tătaru sau Turcan &co și profesioniști cum sunt experții în sănătate publică Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Leonard Azamfirei, alegerea românilor va fi simplă!”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciiolacu Ludovic Orban Securitate
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close