Antena 3 CNN Politică Ciuhodaru va vota moţiunea de cenzură şi riscă excluderea din UNPR. PSD îl aşteaptă cu braţele deschise

Ciuhodaru va vota moţiunea de cenzură şi riscă excluderea din UNPR. PSD îl aşteaptă cu braţele deschise

Ciuhodaru va vota moţiunea de cenzură şi riscă excluderea din UNPR. PSD îl aşteaptă cu braţele deschise
Sursa foto: Intact Images
15 Iun 2010   •   15:12

Deputatul UNPR Tudor va continua să voteze în favorea moţiunii de cenzură a Opoziţiei, în ciuda faptului că Gabrieleâ Oprea, liderul executiv al formaţiunii din care face parte, UNPR, l-a avertizat că acest lucru va echivala cu excluderea sa din partid. Potrviti unor surse social-democrate, Ciohodaru nu are motive de îngrijorare fiind unul din specialiştii pe care conducerea PSD î dorea recuperaţi de la UNPR.

Choihodaru a declarat, marţi, citat de Mediafax, că va vota pentru moţiunea de cenzură, asumându-şi riscul de a fi exclus din partid.

Ciuhodaru şi-a explicat votul evocând faptul că a primit mai multe semnale în acest sens atât din partea alegătorilor din colegiu, cât şi din partea sindicaliştilor din sănătate.

Înaintea dezbaterilor din Parlament asupra moţiunii de cenzură, Ciuhodaru a fost abordat de preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea care i-a cerut să nu voteze moţiunea de cenzură, ameninţându-l cu excluderea din partid, susţin surse parlamentare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close