Antena 3 CNN Politică Ciuvică, după ce Ghişe i-a cerut demisia lui Ponta: "E ca-n bancuri. După şase luni de coabitare, s-a trezit şi domnul Ghişe"

Ciuvică, după ce Ghişe i-a cerut demisia lui Ponta: "E ca-n bancuri. După şase luni de coabitare, s-a trezit şi domnul Ghişe"

de M.Z.    |    11 Iun 2013   •   18:44

Preşedinte Grupul de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, este de părere că solicitarea liberalului Ioan Ghişe, ca premierul Ponta să demisioneze din cauza pactului semnat cu preşedintele, este una târzie, având în vedere că acordul datează de jumătate de an.

 
"La şase luni după coabitare, s-a trezit şi domnul Ghişe că ar trebui să demisioneze Ponta. Chiar nu înţeleg, eu îl respect pe domnul Ghişe pentru convingerile lui antibăsiste, eu sunt dinaintea lui în tabăra asta, dar să te superi la şase luni după semnarea chestiei ăleia...", a spus Mugur Ciuvică, marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, comentând apoi că situaţia este demnă de a fi un banc.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a spus că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, din cauza faptului că a încheiat un acord de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu
 
"Premierul trebuie să îşi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetăţenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste trei zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea, îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat. Când faci o construcţie pe câţiva ani, tu coabitezi cu aliaţii sau cu adversarul? Adversarul anunţat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliaţii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanţii serviciilor secrete", a spus liberalul Ioan Ghişe, într-un interviu la ziare.com.

 

×
Parteneri
Puhoi de lume la icoana care plânge cu mir, la Buzău
x close