Antena 3 CNN Politică Ciuvică: Udrea nu se duce în faţa unei comisii, după ce a vorbit de cât de penibil e Năstase (VIDEO)

Ciuvică: Udrea nu se duce în faţa unei comisii, după ce a vorbit de cât de penibil e Năstase (VIDEO)

Ciuvică: Udrea nu se duce în faţa unei comisii, după ce a vorbit de cât de penibil e Năstase (VIDEO)
17 Aug 2009   •   23:27

?Doamnei Udrea îi este frică, ea nu este nervoasă în intervenţia asta, ci speriata că va pierde tot ce şi-a clădit ea în patru ani de zile. Doamna Udrea, care a vorbit de zeci de ori de cat de penibil este Adrian Năstase că nu se duce în instanţă (...), nici măcar nu se duce în faţa unei comisii oricum controlate, nu are curajul de a face asta?, a declarat, luni, Mugur Ciuvică la Sinteza Zilei.

Dacă nu ar fi avut probleme de legalitate Udrea se ducea râzând în faţa comisiei şi câştiga enorm din punctde vedere politic. Ea nu s-a dus pentru că îi e frică de întrebările pe care i le-ar putea adresa membrii ei.

Luni, ministrul Turismului, Elenea Udrea, a făcut o declaraţie de presă ca urmare a situaţiei create la comisia care anchetează activitatea ministerului pe care îl conduce, după apariţia în presă a unor înregistrări care redau discuţiile neoficiale dintre membrii comisiei. PDL a cerut desfiinţarea comisiei Udrea, iar preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a anunţat că va cere biroului permanent al Camerei să suspende activitatea comisiei până la "tranşarea" subiectului în plen.


Tot în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de luni, a fost prezentată o înregistrare a unei emisiuni cu specific auto la care a participat Traian Băsescu, în cadrul căreia şeful statului a vorbit despre maşinile pe care le-a avut şi le are acum. Preşedintele a povestit că prin anii 2002-2003 ar fi avut un Mercedes 500 care ?nu i-a plăcut?. Acum, în schimb conduce un autoturism Dacia Logan, de care este foarte mulţumit.

Mugur Ciuvică l-a acuzat în acest context de legături cu omul de afaceri Costel Căşuneanu:




Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mugur ciuvica Elena Udrea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close