Antena 3 Politică Claudiu Manda şi deputatul Mitralieră, la un pas de bătaie în PSD

Claudiu Manda şi deputatul Mitralieră, la un pas de bătaie în PSD

28 Noi 2019   •   11:22
Claudiu Manda şi deputatul Mitralieră, la un pas de bătaie în PSD

Claudiu Manda şi deputatul Cătălin Rădulescu, au fost la un pas de bătaie în Comitetul Executiv, susţin surse politice pentru Adevărul. Europarlamentarul PSD i-a cerut lui Rădulescu să părăsească şedinţa, pentru că nu e membru CEX, în timp acesta l-a ameninţat că ”vine cu băieţii” şi-l bate.

În şedinţa conducerii PSD, Claudiu Manda le-a cerut colegilor care nu sunt membri CEX să părăsească şedinţa. Mesajul era adresat direct lui Cătălin Rădulescu care se autoinvită la toate reuniunile CEX, deşi nu e lider de filială, scrie Adevarul.

Manda a insistat ca Rădulescu să iasă din sală, însă Rădulescu a fost de neclintit: ”Dacă plec de aici, o să-mi aduc băieţii care mă susţin şi venim să ne batem cu voi”, ar fi spus Cătălin Rpdulescu, unul dintre cei mai agresivi politicieni, cel puţin ca discurs. Până la urmă, Cătălin Rădulescu a rămas la CEX, iar Claudiu Manda a schimbat subiectul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close