Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand: „Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu trebuie să demisioneze”

Clotilde Armand: „Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu trebuie să demisioneze”

Clotilde Armand: „Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu trebuie să demisioneze”
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Feb 2017   •   11:17

Clotilde Armand crede că protestele au reușit să unească USR-ul măcinat de diferențele ideologice. Totodată, fosta candidată la Primăria Sectorului 1 susține că a ieșit în fiecare seară.  

”Nu am vrut să confiscăm acest protest, să spunem că vine pe partea politică. Nu vine pe parte politică, este un protest spontan de la niște cetățeni indignați, eu am fost acolo în calitate de cetățean. Sunt un cetățean cum sunt și ceilalți. Este meritul nostru ca cetățeni că lucrurile se rezolvă sper spre bine, guvernanții noștri în sfârșit au auzit și nu mai pretind că nu văd și nu aud. Eu am un merit cum au toți ceilalți cetățeni”, a declarat Armand pentru dcnews.ro.

Pe de altă parte, liderul USR susține că Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu trebuie să-și dea demisiile.  

”Această OUG 14 să fie constituțională și adoptată, asta chiar verificăm cu niște avocați că e totul în regulă, pentru asta am protestat. Este clar că s-a dovedit că persoanele care au un dosar penal în curs sau încheiat nu pot fi în Guvern pentru că nu știu să gestioneze acest conflict, ci au pus în fața interesul lor personal înainte de interesul României și persoanele care sunt în cazul acesta Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și alții trebuie să-și dea demisia. Au arătat că nu au pus interesul României înaintea intereselor lor personale, trebuie să-și dea demisia. Guvernul să-și dea demisia după ce s-a rezolvat și trebuie PSD-ul să găsească oameni mai cinstiți și sunt oameni curajoși în cadrul PSD, care nu au acceptat ca aceste Ordonanțe să fie adoptate. Trebuie PSD să se organizeze pentru a propune un Guvern de oameni care vor fi la nivelul așteptărilor românilor care i-au votat”, a mai spus Armand.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close