Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu o contrazice pe Gabriela Firea, în privința voturilor: Vă spun eu care au fost cifrele reale

Codrin Ștefănescu o contrazice pe Gabriela Firea, în privința voturilor: Vă spun eu care au fost cifrele reale

Codrin Ștefănescu o contrazice pe Gabriela Firea, în privința voturilor: Vă spun eu care au fost cifrele reale
21 Sep 2018   •   21:26

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit la finalul ședinței CEx a PSD despre rezultatul votului, prezentând alte cifre față de Gabriela Firea.

”Au fost prezenți 64 de membri ai CEx. Ministrul Apărării este plecat. Au votat 8 împotriva lui Liviu Dragnea, o abținere, 55 pentru. Doi dintre colegi au plecat și au lăsat mandatul primit. Dintre cei care au votat pentru susținere, aproape toți au avut mandat. Mandatele au fost puse pe masă și fiecare dintre cei care au votat pentru susținere, au avut în spate întreaga organizație. La final, Daniel Florea a propus o rezoluție votată în organizația sa, privind excluderea Gabrielei Firea. Foarte mulți colegi au cerut un vot în sensul ăsta, e de la sine înțeles cam cum ar fi fost. Liviu Dragnea ne-a cerut cooperare și să avem încredere, să nu supunem la vot, ceea ce s-a și întâmplat. Prin urmare, nu s-a mai supus la vot, sperăm ca în viitorul apropiat să avem un nou CEx în care să discutăm. Voturile au fost numărate de secretariatul tehnic, veți primi o copie după procesul verbal. Voturile au fost la vedere. Aveți două cifre: Gabriela Firea și Codrin Ștefănescu. Eu vă spun care au fost cifrele reale. La viitorul CEx cred că vor trebui mai multe voturi de luat. Au fost propuneri foarte interesante, am fost de acord cu multe dintre puncte. Aș fi dorit să plecăm de aici cu unanimitate. A fost un vot democratic” a declarat Codrin Ștefănescu.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close