Antena 3 CNN Politică Conducerea PDL a amânat Colegiul Director pentru a finaliza modificările la statut

Conducerea PDL a amânat Colegiul Director pentru a finaliza modificările la statut

Conducerea PDL a amânat Colegiul Director pentru a finaliza modificările la statut
Sursa foto: Roberta Anastase
10 Mar 2010   •   13:30

PDL a amânat pentru a doua oară consecutiv şedinţa Colegiului Director în care urma să se dezbată principalele modificări la Statutul partidului şi calendarul alegerilor interne pentru alegerea noi conduceri democrat-liberale. Democrat liberalii au realizat că propria lor comisie de statut are mandat până la data de 15 martie să finalizeze proiectul de regulament de funcţionare şi organizare al partidului, ceea ce ar presupune un nou Colegiu Director după acea dată pentru a lua în discuţie forma finală a acestui document.
Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, miercuri, că şedinţa Colegiului Director nu va mai avea loc joi, aşa cum se anunţase la finalul Biroului Permanent Naţional de luni.

"Am decis că vom mai lucra dumunica aceasta pentru a finaliza modificările la Statut, astfel că acesta este un motiv întemeiat să amânăm Colegiul cu o săptămână pentru a putea aproba în forul de conducere noul statut al partidului", a explicat, pentru Mediafax, şi Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Decizia PDL este a doua de acest fel, după ce democrat-liberalii au amânat Colegiul Director, prima dată acesta fiind convocat pe 20 februarie, în aceeaşi zi cu Congresul PSD. La acea dată, conducerea PDL a luat hotărârea de a amâna Colegiul pentru o dată ulterioară pentru a nu fi acuzaţi că ar dori să boicoteze mediatizarea Congresului PSD.
Antena3.ro



×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close