Antena 3 CNN Politică Confruntare Hrebenciuc-Lăzăroiu: De la ?minţiţi domnule?, la ?sluga Sassu?

Confruntare Hrebenciuc-Lăzăroiu: De la ?minţiţi domnule?, la ?sluga Sassu?

Confruntare Hrebenciuc-Lăzăroiu: De la ?minţiţi domnule?, la ?sluga Sassu?
Sursa foto: Viorel Hrebenciuc
18 Noi 2009   •   19:40

Negociatorii staff-urilor PDL şi PSD s-au contrat miercuri seară pe tema negocierilor şi consensului la care s-a ajuns astăzi cu privire la numărul de participanţi care urmau să participe la confruntarea electorală a candidaţilor prezidenţiali organizată de TVR. Cei doi strategi şi-au imputat reciproc dinamitarea rezultatului tratativelor de astăzi, controlul televiziunilor şi jocul politic practicat în dauna cetăţenilor.

?M-a ridicat de la masa negocierilor după ce domnul Lăzăroiu ne-a informat pe toţi după o discuţie telefonică cu domnul Băsescu că nu mai vrea să se facă emisiunea la TVR, ci la Parlament şi cine vrea să vină, să vină, cine nu, nu. Asta după ce am negociat timp de 1 2 ore o dezbatere organizată de principalele posturi de televiziune pentru primii cinci candidaţi. Abia astăzi cei de la PDL au acceptat o discuţie cu 5 candidaţi şi 3, vineri? a susţinut Hrebenciuc.

Afirmaţiile şefului de campanie al PSD au fost catalogate ca mincinoase de către Lăzăroiu care a recunoscut doar că PDL a propus o dezbatere restrânsă la nivelul primilor trei candidaţi şi care să aibă loc la Palatul Parlamentului.

?Într-adevăr eu am susţinut că nu suntem de acord cu o dezbatere organizată de Antena 3 şi Realitatea Tv. Toate aceste televiziuni sunt controlate de PSD. Faptul că am ieşit să vorbesc cu preşedintele este o minciună. Îl rog pe domnul Hrebenciuc să confirme dacă sluga PSD, domnul Sassu a spus că este de acord cu o confruntare în 5, poate explică de ce după a anunţat că se vrea o dezbatere cu 7 candidaţi? a replicat Lăzăroiu.

Hrebenciuc i-a luat imediat apărarea fostului său coleg de partid: Sassu a fost extrem de decent, a explicat rolul moderatorilor propuşi de cele trei televiziuni, iar acuzaţiile de slugă sunt incorecte. ?Cel mult domnul Sassu e sluga PDL, PSD, UDMR, PNL si al domnului Oprescu? a susţinut Hrebenciuc.

Strâns cu uşa ca fiind principalul oponent al variantei unei dezbateri cu trei candidaţi, Hrebenciuc a subliniat că lucrurile nu stau deloc aşa, candidatul PSD fiind deschis la orice confruntare electorală.
?Nu ştiu dacă Geoană va fi la Palatul Parlamentului asta rămînede negociat? a atras atenţia Hrebenciuc.

Antena3.ro

×
Parteneri
STB anunță trasee modificate pe nouă linii, în weekend, în București
x close