Antena 3 CNN Politică Congres PNL septembrie 2021. Rareș Bogdan, la Antena 3: "De mâine seară suntem aceeași familie. Noi nu ne batem între noi"

Congres PNL septembrie 2021. Rareș Bogdan, la Antena 3: "De mâine seară suntem aceeași familie. Noi nu ne batem între noi"

Congres PNL septembrie 2021. Rareș Bogdan a comentat, în exclusivitate pentru Antena 3, campaniile celor doi candidați la șefia Partidului Național Liberal, Florin Cîțu și Ludovic Orban, și modul în care s-a desfășurat ziua votului decisiv.

Congres PNL septembrie 2021. Rareș Bogdan, la Antena 3: "De mâine seară suntem aceeași familie. Noi nu ne batem între noi"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    25 Sep 2021   •   16:52

"Nu am văzut decât la un alt partid politic acest atac la premier. Premierul nu trebuie să fie atacat, guvernul nu trebuie să fie atacat din interior. Din interiorul sălii sunt liberal.", a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

"Noi, începând de mâine seară, suntem în aceeași familie cum am fost și până acum. Vom rămâne în unitate și vom continuă bătălia cu adversarul nostru, care este PSD. Noi nu ne batem între noi. Sigur, concurență face bine unui partid.

Eu nu vreau să mă refer la campanie, a trecut. A fost un episod trist. Nu mă mai uit în spate, mă uit doar în prezent și mai ales în viitor. Ludovic Orban cu siguranță rămâne un președinte important în PNL, post-decembrist și nu numai. Dar pentru această perioada, următorii patru ani, președinte va fi Florin Cîțu.", a mai precizat acesta

"Imediat după terminarea numărătorii voturilor, veți vedea că discursurile se schimbă. Nu vor există învinși și pierzători. Va există unitate. PNL este obligat să meargă înainte. PNL rămâne unit. Nimeni din Partidul Național Liberal nu va pleca."

Rareș Bogdan, discurs furibund la Congresul PNL: Florin Cîțu va fi președintele acestui partid

Congres PNL septembrie 2021. Rareș Bogdan a ținut să-i pună la punct, în timpul discursului său de sâmbătă, de la Congresul PNL, pe fanii lui Ludovic Orban care i-au cerut demisia lui Florin Cîțu și i-au scandat numele lui Orban în timpul discursului lui Klaus Iohannis.

„Dușmanii sunt în afară nu aici. Îi rog pe colegii mei din Brașov, Dâmbovița, Sectorul 3, Vrancea și Arges să îi respecte pe toți delegații la Congres. Unitate! E absolut normal să susțineti un candidat, dar se va vedea la vot. Nu cred că cinci județe puteți să rechizitionați o sală bazându-vă pe bunul simț al celorlalți. Încetați! Demisia nu se strigă în această sală, pentri că este guvernul nostru, noi nu suntem PSD-iști”, a spus vizibil nervos Rareș Bogdan.

Acesta și-a îndemnat din nou colegii să îl voteze pe Florin Cîțu.

„Vă cer să vă puneti în spatele lui Cîțu, este un om onest, cu bun simț”, a subliniat prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan a acuzat atacuri la adresa lui Florin Cîțu după ce mama lui a murit. „Cea mai sfântă ființă e mama. Eram la Maramureș cu Cîțu, cel mai dur atac s-a dus împotriva mamei sale defuncte, a fost cel mai josnic atac împotriva unui om politic, să-i ataci mama”, a spus Rareș Bogdan.

„Floriiiiin Cițu va fi premier și președintele acestui partid”, a conchis acesta.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close