Antena 3 CNN Politică Consiliul Naţional al PSD va fi convocat în jurul datei de 16 octombrie

Consiliul Naţional al PSD va fi convocat în jurul datei de 16 octombrie

Consiliul Naţional al PSD va fi convocat în jurul datei de 16 octombrie
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2010   •   21:43

Consiliul Naţional al PSD urmează să fie convocat în jurul datei de 16 octombrie. Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, care a avut loc joi, la Piteşti. O nouă şedinţă a CExN, în cadrul căreia se va convoca Consiliul Naţional, va avea loc pe 1 septembrie.

Potrivit Mediafax, la şedinţa Consiliul Naţional se va da un vot pe un nou statut, un vot pentru program alternativ de guvernare, precum şi asupra direcţiei politice privind acţiunile din 2011 şi 2012.    

"Dacă mai e cineva care spune minciuni că vreau să schimb vicepreşedinţii sau secretarul general, înţelegeţi că ne întoarcem la vremurile vechi, unde dacă spui o minciună de şapte ori s-ar putea să te creadă cineva. Cu acest tip de bârfe pe care nu şi le asumă nimeni am stat cinci ani în Opoziţie, voi descuraja orice fel de şopârle. Dacă va fi cineva a să candideze împotriva mea, de-abia aştept, celelalte funcţii au fost alese pe 16 februarie şi rămân", a spus preşedintele PSD, Victor Ponta, citat de sursa precizată.

Liderul social-democraţilor a mai arătat că doreşte ca alegerile interne din cadrul filialelor PSD să fie finalizate, iar în jurul datei de 1 octobrie să se desfăşoare şi Conferinţele Organizaţiilor de Femei şi Tineret din PSD.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta CExN PSD
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close