Antena 3 CNN Politică Corneliu Vadim Tudor: Îl bat de-i sună apa în cap pe Traian Băsescu! (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor: Îl bat de-i sună apa în cap pe Traian Băsescu! (VIDEO)

Corneliu Vadim Tudor: Îl bat de-i sună apa în cap pe Traian Băsescu! (VIDEO)
22 Oct 2009   •   23:02

Corneliu Vadim Tudor este foarte încrezător în ceea ce priveşte şansele sale la alegerile prezindenţiale. ?Îl bat de-i sună apa în cap pe Băsescu?, a declarat politicianul la începutul emisiunii Sinteza Zilei. ?Singurul om de care îi este frică lui Băsescu sunt eu?, a continuat liderul PRM.

Motivele pentru care a ales să candideze la preşedinţie din nou au strânsă legătură cu patriotismul, susţine politicianul. ?De ce să nu candidez? Să las ţara pe mâna mafiei? Îmi iubesc prea mult ţara, pretinde Corneliu Vadim Tudor. ?Dacă nu vin eu la putere, orice altă variantă e rea. Eu nu sunt băgat în nici o afacere, nu sunt agentul nici unei puteri străine pe teritoriul ţării mele şi nu sunt mason?, a continuat politicianul.

Întrebat pe cine preferă pentru funcţia de premier, Corneliu Vadim Tudor a răspuns că ar alege ?varianta mai profesionistă?. ?La limita absurdului, optez pentru Croitoru. Iohannis nu e din filmul ăsta. Cineva doreşte să le inoculeze românilor ideea că nu sunt capabili să se guverneze?, consideră politicianul.




Liderul PRM susţine că România are nevoie de ?un economist care să deblocheze economia şi să rezolve problemlele?.

Cât despre contracandidaţii săi în cursa pentru preşedinţie, Corneliu Vadim Tudor susţine că îi simpatizează. ?Îi simpatizez pe toţi contracandidaţii mei. Îi simpatizez, compătimindu-i.? Politicianul nu are nici o îndoială că îl va învinge pe Traian Băsescu în cursa prezidenţială. ? Îl bat măr pe Băsescu!?


Urmând modelul contracandidaţilor săi prezenţi în emisiunea Sinteza Zilei, Corneliu Vadim Tudor a promis că nu se va alia cu Traian Băsescu după o eventuală victorie a alegerilor.

Corneliu Vadim Tudor a vorbit şi despre colega sa din Parlamentul European, Elena Băsescu. ?Eba e o pisicoasă ce nu s-a mai pomenit. Mă mângăie pe mână. Îi zice ?sărut mâna? soţiei mele. E bine crescuta de mamicuţa ei?, a spus liderul PRM.

?Chemaţi-vă staff-ul să vă arunce prosopul din timp. Pregătiţi-vă, că praf vă fac!? Acesta este mesajul pe care Corneliu Vadim Tudor îl trimite contracandidaţilor săi.



Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close