Antena 3 Politică Crin Antonescu: Venirea lui Gigi Becali în USL nu infirmă primatul ideilor asupra oilor în dezvoltarea omenirii

Crin Antonescu: Venirea lui Gigi Becali în USL nu infirmă primatul ideilor asupra oilor în dezvoltarea omenirii

de G.S.    |    28 Oct 2012   •   12:04
Crin Antonescu: Venirea lui Gigi Becali în USL nu infirmă primatul ideilor asupra oilor în dezvoltarea omenirii
Sursa foto: Foto: Mediafax

Preşedintele PNL Crin Antonescu a susţinut că venirea lui Gigi Becali în USL nu infirmă primatul ideilor asupra oilor în dezvoltarea omenirii, el arătând că odată cu Becali au mai venit şi oameni care se ocupă cu ideile, conform Mediafax.
   
"Şi acuma cu totul altceva e şi adevărul panseului domnului Tăriceanu despre idei şi oi decât venirea lui Gigi Becali în această candidatură. Deci faptul că Gigi Becali vine şi el în USL şi candidează pe un loc nu infirmă - dar deloc - primatul ideilor asupra oilor în dezvoltarea omenirii", a spus Antonescu, într-o emisiune televizată.
   
El a arătat, referindu-se la comentariului fostului premier şi lider al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, privind manipularea ideilor şi a oilor, că acesta ar fi trebuit să se refere şi la alţi oameni care au venit în rândurile PNL, odată cu Becali, şi care se ocupă de idei.
   
"Eu cred că domnul Tăriceanu ştie - şi poate era bine să spună  - că odată cu venirea lui Gigi Becali au mai venit nişte oameni în rândurile şi pe locurile eligibile ale PNL care se ocupă cu ideile. Profesorul Vlad Nistor, care a fost decan al Facultăţii de Istorie a Universităţii Bucureşti şi este preşedintele Senatului Universităţii Bucureşti se ocupă cu ideile, nu cu oile. Profesorul Daniel Barbu, care a scris două cărţi extraordinare, care a fost şi decan, acum este unul din cei mai reputaţi specialişti în ştiinţe politice, este titularul catedrei de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti, se ocupă cu ideile, dar chiar cu ideile astea politice. Mă opresc aici, dar aceste lucruri trebuie spuse, cu siguranţă domnul Tăriceanu le ştie", a spus Antonescu.
   
El a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu se află "într-o tensiune" cu fostul premier şi lider al PNL, Călin Popescu Tăriceanu pe tema candidaturii lui Becali din partea PNL.
   
"În orice caz, dacă ar fi să ne căutăm motive de tensiune, am găsi unele mai serioase decât prezenţa sau absenţa lui Gigi Becali", a spus Antonescu, el adăugând că nici Andrei Chiliman nu reprezintă un subiect de tensiune.
   
"Nu acesta (Gigi Becali, n.r.) a fost un subiect de tensiune în PNL, nu acesta a fost un subiect de alegere. Am văzut formule aberante - nu am ce să fac, ele ţin de libertatea comentariului - şi din interiorul PNL şi din afara lui: Gigi ales în dauna lui Tăriceanu. Dar când am avut noi de ales între Becali şi Tăriceanu? Faptul că domnul Tăriceanu a avut în această privinţă o altă părere decât zdrobitoarea majoritate a forurilor de decizie ale PNL e cu totul altceva", a spus Antonescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close