Antena 3 CNN Politică Cristoiu: Dacă Oprescu va câştiga, va fi cel mai important fapt de la Revoluţie

Cristoiu: Dacă Oprescu va câştiga, va fi cel mai important fapt de la Revoluţie

Cristoiu: Dacă Oprescu va câştiga, va fi cel mai important fapt de la Revoluţie
03 Iun 2008   •   22:10

În cadrul unei emisiuni televizate, Traian Băsescu a apărut ?în rol de agent electoral al PD-L?, cum l-a caracterizat Ion Iliescu, şi l-a atacat totodată pe Sorin Oprescu, contracandidatul lui Vasile Blaga la Primăria Capitalei. Prezent în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, analistul Ion Cristoiu a spus că declaraţiile preşedintelui României sunt ?iresponsabile?.

?Domnul Traian Băsescu trebuie pus sub tutelă, nu suspendat, deoarece, în calitate de şef al statului român are alte probleme. Îşi bate joc de bucureşteni, sprijinindu-l pe Blaga şi răspunzând la atacurile altora asupra lui Blaga?, a spus Ion Cristoiu, care a criticat şi atacurile lui Băsescu la adresa lui Sorin Oprescu.

Traian Băsescu a declarat, marţi, că problema cu Sorin Oprescu nu este dacă a participat la mineriade, ci că locuieşte în casă cu o stafie a trecutului, făcând aluzie la informaţiile conform cărora tatăl lui Sorin Oprescu a fost general de Securitate. ?Cum să te cobori tu, şeful statului, să vorbeşti despre tatăl lui Oprescu?, a declarat Cristoiu.

Acesta a oferit şi o explicaţie pentru atacurile lui Traian Băsescu. ?PD-L, făurit de Traian Băsescu în ianuarie 2008, pentru a guverna singur, a obţinut un eşec catastrofal. În noiembrie, PD a obţinut 28,8%, iar formaţiunea liberal democrată desprinsă din PNL alte 7 procente. Acum, PD-L, uniunea celor două partide, a obţinut chiar mai puţin decât cât PD singur în noiembrie. În acelaşi timp, PNL din care PD a tăiat o falcă a crescut cu 4%, la fel şi PSD?, a arătat Cristoiu, adăugând în final că, dacă Sorin Oprescu reuşeşte să învingă în alegerile pentru Primăria Capitalei, va fi ?cel mai important fapt de la Revoluţie încoace?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close