Antena 3 Politică Cum o descrie Euronews pe Prima Doamnă a României: "Nu se plasează în centrul atenţiei"

Cum o descrie Euronews pe Prima Doamnă a României: "Nu se plasează în centrul atenţiei"

de O.P.    |    18 Noi 2014   •   11:30
Cum o descrie Euronews pe Prima Doamnă a României: "Nu se plasează în centrul atenţiei"

Noua Primă Doamnă a României Carmen Iohannis şi-a reluat activitatea la liceul din Sibiu în care predă engleza, ca de obicei, în loc să se plaseze în centrul atenţiei, în urma victoriei obţinute în alegerile prezidenţiale de duminică de către soţul ei Klaus Iohannis, relatează Euronews.

Deşi este soţia celui mai puternic om din ţară, ea speră să poată "jongla" cu priorităţile, scrie postul pe site.

"Încerc să-mi fac cât mai bine pot meseria întotdeauna şi sper ca, în calitate de Primă Doamnă, să fac la fel", a declarat Carmen Iohannis.

Elevii ei au fost fericiţi să-i arate că o apreciază, scriind pe tabla albă mesaje, într-o engleză perfectă notează postul, ca "You are the Best" şi "We love you".

Ea le-a prezentat deja "lecţia" victoriei soţului său.

"Le-am spus elevilor că această (victorie) este o dovadă în plus a faptului că bunul simţ, modestia şi intenţiile bune înving întotdeauna până la urmă", a declarat noua Primă Doamnă.

Abordarea pragmatică a noii Prime Doamne pare că se potriveşte cu stilul politic al preşedintelui-ales, comentează Euronews.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close