Antena 3 CNN Politică Cum răspunde Guvernul la atacul Administrației Prezidențiale

Cum răspunde Guvernul la atacul Administrației Prezidențiale

Cum răspunde Guvernul la atacul Administrației Prezidențiale
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    28 Apr 2017   •   15:32

Guvernul nu ține să reacționeze la atacul Președinției, referitor la ”lipsa de transparență” a Executivului în problema ANCOM, a spus, vineri, purtătorul de cuvânt de la Palatul Victoria, Alina Petrescu.

Reacția vine după ce purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a declarat vineri că adoptarea OUG pentru modificarea procedurii de numire a conducerii Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reprezintă un alt semnal îngrijorător privind modul netransparent în care acţionează Guvernul

”Guvernul nu ține să reacționeze la ce a spus Administrația Prezidențială. Vrem ca toată lumea să înțeleagă că ce s-a întâmplat este o revenire la normalitate. (...) OUG sunt niște instrumente la îndemâna Guvernului”, a comentat purtătorul de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu. vineri, la Antena 3.

De asemenea, reprezentata Guvernului susține că adoptarea OUG privind ANCOM s-a făcut într-un mod transparent, iar ”dacă Administrația Prezidențială vede vreo încălcare a Constituției, să spună, că nu ni s-a explicat acuzația”.

”Ce s-a întâmplat prin adoptarea acelei OUG a fost, pe lângă deblocarea situației de la ANCOM, care era înghețată, și revenirea la o situație normală, care există în aproape toate statele membre din UE”.

Citiți și Preşedinţia acuză Guvernul de lipsă de transparenţă: OUG pentru conducerea ANCOM, un semnal îngrijorător

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close