Antena 3 CNN Politică Cum şi-a asigurat Antonescu viitorul politic. Gyorgy Frunda: A luat o decizie raţională şi a anunţat-o la momentul potrivit

Cum şi-a asigurat Antonescu viitorul politic. Gyorgy Frunda: A luat o decizie raţională şi a anunţat-o la momentul potrivit

Cum şi-a asigurat Antonescu viitorul politic. Gyorgy Frunda: A luat o decizie raţională şi a anunţat-o la momentul potrivit
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Iun 2014   •   22:52

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a luat o decizie înţeleaptă când a decis să nu mai candideze la preşedinţia României şi a ales foarte bine şi momentul în care a făcut anunţul, astfel că şi-a asigurat viitorul politic, este de părere Gyorgy Frunda, membru UDMR.

 
"Fără doar şi poate, în PNL sunt mulţi oameni cu greutate care n-au fost de acord cu politica lui Crin Antonescu, iar acum după rezultatul alegerilor la europarlamentare au avut curajul să spună lucrurilor pe nume. Crin Antonescu cred că a luat decizie raţională şi a ales bine momentul când a spus că nu mai candidează la preşedinţia României, cred că prin aceasta îşi asigură un viitor politic", a spus udemeristul Gyorgy Frunda, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte trecerea PNL de la ALDE la PPE, Frunda nu vede cu ochi buni această mişcare de pe scena politică.
 
"Ca observator, cred că trecerea PNL de la ALDE la Partidul Popular European este o mare greşeală, este renunţarea la o tradiţie şi pierderea viitorului, e o mare greşeală", a adăugat Gyorgy Frunda.

Crin Antonescu a anunţat, pe 31 mai, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea PNL.

Liberalii români sunt parte a grupului ALDE. Cel puţin asta susţine Alianţa Democraţilor şi Liberalilor pentru Europa (ALDE), într-un comunicat de presă.

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat marţi că aderarea efectivă a liberalilor la PPE se va produce până la începutul lunii iulie, precizând că a fost transmisă documentaţia necesară, iar Adina Vălean ar putea fi vicepreşedinte al Parlamentului European.

Crin Antonescu a semnat actele de aderare la grupul lui Băsescu, PPE, înainte de alegerile de duminică europarlamentare de duminică, 25 mai.

×
Subiecte în articol: Gyorgy Frunda Crin Antonescu Subiectiv
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close