Antena 3 CNN Politică Cuplul sportiv Laurenţiu Reghecampf - Ana Maria Prodan intră în PRM

Cuplul sportiv Laurenţiu Reghecampf - Ana Maria Prodan intră în PRM

Cuplul sportiv Laurenţiu Reghecampf - Ana Maria Prodan intră în PRM
Sursa foto: Laurenþiu Reghecampf
16 Apr 2010   •   10:34

Fostul fotbalist Laurenţiu Reghecampf şi impresarul sportiv Ana Maria Prodan, soţia sa, se vor înscrie în PRM. Prodan ar urma să se ocupe în partid, de departamentul Comunicare, iar Laurenţiu Reghecampf se va ocupa de departamentul "Educaţie fizică şi sport". În acest partid mai intră şi patronul postului de televiziune Atomic TV, Nicolae Şerbu.
Potrviti unui comunicat al PRM, semnat de Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, vicepreşedinţi ai PRM, Ana Maria Prodan, Laurenţiu Reghecamp şi Nicolae Şerbu vor semna, vineri, adeziunile de înscriere în PRM,
Ana Maria Prodan a declarat, joi seară, că a a luat decizia de a se înscrie într-un partid "serios, cinstit, cu oameni corecţi", "de centru-stânga şi naţionalist", pentru că este nemulţumită de cum evoluează viaţa politică din România şi situaţia românilor.
"Cred că sunt o voce puternică şi voi putea face ceva benefic", a spus Prodan, citată de Mediafax, ea proignozând că dată fiind imaginea ei publică, poate ajunge chiar în Senat, de unde poate contribui la îmbunătăţirea imaginii politicii româneşti.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close