Antena 3 CNN Politică CV Tudor: Dacă ies preşedinte, Funar va fi premier. Propunerea Iohannis, un sas, o ruşine pentru PNL

CV Tudor: Dacă ies preşedinte, Funar va fi premier. Propunerea Iohannis, un sas, o ruşine pentru PNL

CV Tudor: Dacă ies preşedinte, Funar va fi premier. Propunerea Iohannis, un sas, o ruşine pentru PNL
Sursa foto: Corneliu Vadim Tudor
28 Oct 2009   •   13:25

De la înălţimea celor zece procente, liderul PRM CV Tudor a declarat miercuri că intenţionează să-l propună ca premier pe fostul senator Gheorghe Funar. Conform liderului PRM, Funar ar fi un prim ministru mult mai bun decât sasul Klaus Johannis, o propunere catalogată drept o ruşine pentru liberalii care îl susţin.

?Uitaţi-vă câtă agitaţie este în jurul unui profesor de fizică, un sas, să fie sănătos, Klaus Johannis, care cică ar fi condus bine două mandate Sibiul. Dar eu ştiu un economist de profesie, care a condus şi mai bine, nu două mandate, ci trei mandate, un municipiu mai mare decât Sibiul, e vorba de Cluj şi mă gândesc la Gheorghe Funar. N-ar fi un prim-ministru mai bun decât acest Klaus Johannis ?", a declarat CV Tudor la emisiunea "Vorbe grele", realizată de Victor Ciutacu la Antena 2.

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor si-a gasit prim-ministru pentru cazul in care ajunge la Cotroceni dupa 6 decembrie. Iar acesta nu este nimeni altul decat Gheorghe Funar.

În opinia ?tribunului?, propunerea lui Johannis pentru postul de prim-ministru este o ruşine pentru PNL şi devizia înaintaşilor acestora "prin noi înşine".

"Aşa-zişii liberali de astăzi îi fac pe înaintaşii lor, marii Brătieni, să se rasucească în mormânt. Deviza Brătienilor era "Prin noi înşine". Sigur că da, prin noi înşine, prin noi saşii, prin noi klausii! Ia să se mai termine, domnule! În asta constă naţionalismul meu: le voi reda românilor România!" a susţinut liderul PRM:
Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close