Antena 3 CNN Politică Dan Andronic: Traian Băsescu a vrut să arate astăzi cine e şeful

Dan Andronic: Traian Băsescu a vrut să arate astăzi cine e şeful

Dan Andronic: Traian Băsescu a vrut să arate astăzi cine e şeful
10 Dec 2008   •   22:12

De ce susţine PD-L intrarea UDMR-ului la guvernare? La această întrebare au încercat să răspundă invitaţii emisiunii de miercuri seară, Dan Andronic, consilier al premierului Tăriceanu, Mădălin Voicu, deputat PDS, Victor Ciutacu şi Ion Cristoiu.
Ion Cristoiu:?Traian Băsescu s-a trădat azi punându-l în funcţia de premier pe vizitiul lui. Trebuia să găsească uin alt om.? ?Comitetul executiv al PSD a decis continuarea negocierilor, dar a pus ca o condiţie , dupa parerea mea corectă, ca UDMR să nu fie la guvernare. UDMR nu are ce cauta pentru ca este tot în familia PNL-ului?, a adăugat Ion Cristoiu.
?Eu am crezut că Traian Băsescu este un mic om de stat, dar de fapt este un şmecher. Negocierile trebuie terminate pentru că Traian Băsescu nu şi-a ţinut promisiunile, consideră Ion Cristoiu. Ceea ce a făcut Traian Băsescu în această după-amiază a fost ciudat.
Dan Andronic:?Să negocieze cu PSD-ul şi PD-L-ul.? Asta l-ar sfătui Dan Andronic pe premierul Tăriceanu. ?Traian Băsescu a vrut să demonstreze astăzi cine e şeful. Într-o negociere trebuie să stabileşti imediat cine-i şeful şi Traian Băsescu asta a făcut", a mai spus Dan Andronic.
Mădălin Voicu:?Eu n-am nici o chestie împotriva ungurilor. Ei sunt cameleonici, se dau după putere. Momentul acesta este clar în defavoarea PSD. Eu cred că treaba asta cu ungurii i-a aruncat-o Băsescu lui Geoana[ ?Ăsta face cu noi instrucţie!? a mai spus Mădălin Voicu despre preşedintele Băsescu.
?Mie mi se pare că toată chestia asta este un barbut general. Mi-e imposibil să cred că clasa politică nu are contur. Se uită poporul la toţi politicienii şi se miră şi asta e o mare problemă.? a concluzionat Mădălin Voicu.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close