Antena 3 CNN Politică Dan Barna, surpriză pe scena politică: ”Vom avea propunere de premier!”

Dan Barna, surpriză pe scena politică: ”Vom avea propunere de premier!”

Dan Barna îl critică dur pe premierul Ludovic Orban. Întrebat despre protestul reprezentanților HORECA din Piața Victoriei, liderul USR susține că șeful Executivului are probleme de comunicare și ar fi trebuit să anunțe din timp decizia de a închide restaurantele și cafenelele.

Dan Barna, surpriză pe scena politică: ”Vom avea propunere de premier!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    08 Oct 2020   •   09:14

Totodată, Dan Barna a anunțat că după alegerile parlamentare, alianța USR PLUS va veni cu o propunere pentru funcția de premier.

”Vom avea propunere de premier! În funcție de ce vor decide românii, evident, vom fi acolo pentru următoarea guvenare. 

E foarte important ca dinspre Guvern să existe un dialog cu fiecare segment afectat. Pentru că ce spun oamenii din piață acum, spun un lucru foarte logic. Dacă ni s-ar fi spus că perspectiva de a închide urmează în 2 zile, în 5 zile, într-o săptămână, și am fi avut acest dialog și am fi știut, probabil ne-am fi organizat altfel și am fi salvat niște milioane, niște zeci de milioane, după cum are fiecare investiția și afacerea.

Lipsa dialogului și măsura care vine cumva de la televizor, peste noapte, și îți afectează afacerea este o problemă pe care Guvernul trebuie să o învețe”, a declarat Dan Barna. 

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close