Antena 3 CNN Politică Dan Vîlceanu își dă demisia mâine din funcția de secretar general al PNL: ”Nu vreau să particip la un asemenea bâlci”

Dan Vîlceanu își dă demisia mâine din funcția de secretar general al PNL: ”Nu vreau să particip la un asemenea bâlci”

Dan Vîlceanu a anunțat că va demisiona mâine din funcția de secretar general al PNL, după ședința BEx convocată de Florin Cîțu. ”Nu vreau să particip la un asemenea bâlci”, a declarat Dan Vîlceanu.

Dan Vîlceanu își dă demisia mâine din funcția de secretar general al PNL: ”Nu vreau să particip la un asemenea bâlci”
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    01 Apr 2022   •   15:15

„Colegii care vor să facă lucrurile așa, să le facă cum doresc, dar nu sub supravegherea mea.”, și-a justificat Vîlceanu demisia.

Secretarul general al Partidului Național Liberal, Dan Vîlceanu, susține că au existat discuții la întâlnirea de ieri de la Vila Lac cu președintele Iohannis privind solicitarea demisiei lui Florin Cîțu de la conducerea PNL de către mai mulți membri ai partidului, dar că nu s-a emis până acum un document oficial în acest sens și nici nu au fost făcute declarații publice.

43 de lideri din filialele județene îi cer liderului liberal demisia pe motiv că nu are o imagine bună și strică reputația partidului. De cealaltă parte sunt și lideri care dezmint că ar exista o astfel de mișcare amplă în partid pentru îndepărtarea lui Cițu de la conducerea partidului.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a convocat mâine, la ora 12.00, Biroul Executiv al PNL, ”cu prezență fizică”, în care se va discuta această situație.

„Sunt dezamăgit de această situație, greu mi-o explic, cele mai multe nemulțumiri nu au legătură cu PNL”, a adăugat Florin Cîțu care a explicat că mulți liberali consideră că guvernarea nu este optimă. Liderul PNL a vorbit despre inflație și șomaj, spunând că sunt „lucruri pe care puteam să le facem mai bine”.

Citește și: Florin Cîțu, prima reacție după ce i s-a solicitat demisia de la conducerea PNL: "Sunt dezamăgit" | "Mâine voi anunţa decizia mea"

×
Subiecte în articol: Dan Vîlceanu demisie Florin Cîțu PNL
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close