Antena 3 CNN Politică Dana Budeanu îl desființează pe Nicușor Dan! "Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan?”

Dana Budeanu îl desființează pe Nicușor Dan! "Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan?”

Este scandalul uriaș cu doar câteva zile înainte de alegerile locale. Nicușor Dan, candidatul susţinut în Bucureşti de PNL şi USR-PLUS, a făcut o declarație neinspirată care a pus paie pe foc într-o campanie deja tensionată. Acesta a prezentat un sondaj în care arăta că este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, după care a susţinut că nu doreşte să îi spună fetiţei sale acasă că "o panaramă este mare vedetă".

Dana Budeanu îl desființează pe Nicușor Dan! "Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan?”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    22 Sep 2020   •   10:45

E o luptă de valori în care eu vreau ca fetiței mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă, da? Și, din păcate, suntem cam la egalitate, da? Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie. Deci miza acestor alegeri, dincolo de trafic, apă caldă, poluare, școli, condiții de viață, este de fapt despre demnitate și este despre rezistența bucureștenilor la nesimțire, la spoială, la impostură”, spune Nicușor Dan

Gabriela Firea: ”Nu sunt "panarame", cum zice un candidat”

Gabriela Firea a reacţionat imediat după declaraţiile contracandidatului său. Aceasta a scris pe Facebook că este şi va fi mereu alături de toate femeile. "Am încercat să le uşurez viaţa pe cât posibil. Ele duc greul! Nu sunt "panarame", cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, sotii, prietene, iubite. Ca şi mine."

Dana Budeanu: ”Este inadmisibilă o asemenea declaraţie profund misogină”

În scandal intervine şi Dana Budeanu, cea care a făcut mai multe dezvăluiri despre Nicuşor Dan. "Cine e panaramă, domnule Nicuşor Dan? Gabriela Firea? Aşa vorbiţi despre un contracandidat? Aşa-i explicaţi fetiţei dumneavoastră? De ce? Ştiţi ce înseamnă? Chiar dacă. Este inadmisibilă o asemenea declaraţie profund misogină. Femeile nasc, cresc copii. Sunteţi un ipocrit, care daţi interviuri, pozând în marele familist, tată de fată, pe care o miză derizorie, aşa cum este cea electorală, reuşeşte să scoată din dumneavoastră pe cel care sunteţi cu adevărat", a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook. 

Nicușor Dan: ”Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități”

După ce şi-a dat seama de gafa făcută, Nicuşor Dan a venit cu precizări, nu cu scuze. Acesta susţine că nu a folosit interpretarea vulgară a cuvântului "panaramă", ci pe cea care care se referă la persoane care caută scandal. "Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale.", a scris Nicușor Dan pe Facebook, târziu în noapte.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Dana Budeanu Gabriela Firea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close