Antena 3 CNN Politică Dancă, după explozia cazurilor de coronavirus: Aceasta e singura soluție pentru a evita restricțiile!

Dancă, după explozia cazurilor de coronavirus: Aceasta e singura soluție pentru a evita restricțiile!

Ionel Dancă a venitcu un mesaj după ce miercuri au fost anunţate 555 de noi cazuri de infectare cu Covid-19. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al liberalului.

Dancă, după explozia cazurilor de coronavirus: Aceasta e singura soluție pentru a evita restricțiile!
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    08 Iul 2020   •   18:10

”555 de cazuri noi de infectare cu Coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD+ filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului, CCR și din alte instituții ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum și se fac vinovați de zădărnicirea combaterii bolilor.

Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental și medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaționismul pericolului Covid pentru câștig electoral ieftin și incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraționiștii de serviciu ai manipulării publice și, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi care nu respectă regulile de protecție sanitară și își pun în pericol sănătatea lor și a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei.

Pentru o viață sănătoasă, fără Coronavirus în România, nu trebuie să mai ascultați de politicienii și propangandiștii mincinoși și iresponsabili și să respectăm cu toții recomandările autorităților publice și sanitare.

Aceasta este singura soluție pentru a evita restricțiile publice impuse pentru a limita răspândirea epidemiei cu Coronavirus și nu există altă cale pentru a putea reveni la normalitate și pentru relansarea economică a României. #OprițiPropagandaPSD+”, spune Ionel Dancă pe contul persoanl de Facebook.

România, cel mai mare număr de infectări cu coronavirus din Uniunea Europeană

Astăzi România a depășit un nou record. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 555 de noi cazuri de îmbolnăvire. E important să respectăm cu strictețe măsurile de protecție sanitară!

Până miercuri, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienţi vindecaţi şi 1.485 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare.

×
Subiecte în articol: coronavirus Ionel Dancă
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close