Antena 3 CNN Politică Dăncilă: PSD nu va participa la vot. Paul Stănescu a spus că va respecta decizia luată la nivel de partid

Dăncilă: PSD nu va participa la vot. Paul Stănescu a spus că va respecta decizia luată la nivel de partid

Dăncilă: PSD nu va participa la vot. Paul Stănescu a spus că va respecta decizia luată la nivel de partid
Sursa foto: foto: Agerpres
28 Oct 2019   •   20:28

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat luni că Paul Stănescu a spus că va respecta decizia luată în partid şi a subliniat că PSD nu va participa la votul de învestitură a Guvernului Orban.

"S-a preluat prima parte a interviului dat de domnul Paul Stănescu. În ultima parte, Paul Stănescu a spus că va respecta decizia luată la nivel de partid. Şi cred că acest lucru este foarte important, pentru că decizia noastră e să nu participăm la vot. Cei care au reuşit să strângă o majoritate de conjunctură pentru a dărâma un guvern sunt cei care trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru a strânge voturile necesare pentru învestirea unui nou guvern", a spus Dăncilă la un eveniment organizat la Opera Comică pentru Copii.

Ea a subliniat că PSD nu va vota Guvernul Orban, pentru că "nu poate să susţină un program de guvernare care ia măsuri împotriva românilor".

Paul Stănescu a afirmt, luni, că este necesar ca noul guvern să fie învestit. Declarația lui este diferită de a celorlalți lideri PSD, cei care fac toate jocurile pentru a nu trece guvernul Orban. Declarațiile lui Paul Stănescu vin la scurt timp după ce a fost audiat la DNA în calitate de martor.

”Ceea ce este important pentru mine, ca parlamentar, ca cetățean este ca acest Guvern să fie învestit pentru că România are nevoie de stabilitate. Eu sunt membru de partid. Ceea ce va decide partidul, asta voi face și eu.

Votul PSD va fi unul politic, dar ceea ce vă pot spune eu este că acest Guvern trebuie învestit. România trebuie să aibă un Guvern și să aibă stabilitate.”, a spus Paul Stănescu.

Citește și: Paul Stănescu, declarație controversată: Noul guvern trebuie învestit

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close