Antena 3 CNN Politică Daniel Suciu, mesaj pentru Robert Sighiartău: "Văd că ai deprins obiceiul prost de a uita"

Daniel Suciu, mesaj pentru Robert Sighiartău: "Văd că ai deprins obiceiul prost de a uita"

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu, îi transmite un mesaj deputatului Robert Sighiartău, după ce parlamentarul PNL a spus că nu vrea să fie critic şi să profite de tragediile care au fost, dar "e clar cu ochiul liber că de când a venit domnul Ciolacu zici că avem ghinion".

Daniel Suciu, mesaj pentru Robert Sighiartău: "Văd că ai deprins obiceiul prost de a uita"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Aug 2023   •   23:38

"Robert, tu vorbești de ghinion? Parcă am mai auzit acest cuvânt folosit cinic de cineva…dacă tu nu ești băgat în seamă prin Modrogan văd că ai deprins obiceiul prost de a uita. Hai, nu uita că în timp ce mureau sute de români pe zi în pandemie guvernul Orban-PNL fura pe rupte la Unifarm! Ai uitat Robert cum ați inchis piețele pentru țărani și voi trabuceați cu wiskane prin birouri?

Ai uitat că-n guvernarea voastră se scoteau bolnavii noaptea de prin spitale? Ai uitat de Cîțu și miliardele împrumutate fără să se vadă?!

Și tu vorbești de alții?

Sincer, preocuparea noastră nu este scăderea voastră în sondaje, tocmai că lumea știe ce-ați făcut, preocuparea noastră este să reparăm și să reformăm statul român. Asta-i doare pe români nu procentele voastre!", a scris Daniel Suciu, marţi seară, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close