Antena 3 CNN Politică Daniel Zamfir, despre situația politică din ALDE: E ca un coșmar! M-am înșelat!

Daniel Zamfir, despre situația politică din ALDE: E ca un coșmar! M-am înșelat!

Daniel Zamfir, despre situația politică din ALDE: E ca un coșmar! M-am înșelat!
26 Sep 2019   •   19:34

Daniel Zamfir a vorbit joi, la ”Punctul de Întâlnire” despre situația actuală din ALDE. Senatorul a susținut că ceea ce s-a întâmplat cu formațiunea politică într-o lună de zile este un coșmar.

"Am spus de foarte multe ori. Când mă gândesc la ce a ajuns partidul ăsta, într-o lună de zile, este ca un coşmar. Acum o lună, noi eram într-o efervescență extraordinară, înainte de campania electorală. Împărţeam, prin judeţele noastre, tricouri şi şepcuţe cu "Tăriceanu preşedinte". Într-o săptămână, a avut loc această transformare de neînţeles pentru majoritatea membrilor PSD şi de toată opinia publică. După alegerile prezidenţiale vom asista la predarea partidului lui Victor Ponta. Acesta este un lucru evident.

Eu a venit în partidul ăsta având cea mai mare încredere în Călin Popescu Tăriceanu, în discursul lui, în felul în care a acţionat în ultimii trei ani de zile. A fost cel mai consecvent, cu discursul cel mai coerent, cel mai hotărât împortiva abuzurilor, protocoalelor secrete. De la acest discurs să ajungi să faci o alianţă politică şi să fuzionezi cu cei care au fost şi sunt instrumentele statului de drept - Ponta, Tudose Daniel Constantin.", a declarat Daniel Zamfir.

×
Parteneri
x close